Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta 47 puanla 3. sırada bulunan Erbaaspor bu hafta evinde oynayacağı iki karşılaşmayı da kazanarak şampiyonluğa ortak olmak istiyor.

25. haftada oynanan Kırıkhanspor maçından sonra Teknik Direktör Necdet Emre Özbayer ile yolları ayırıp takımın başına Ferruh Özgün’ü getiren Erbaaspor, 3 haftada 3 galibiyet alarak 7’inci sıradan 3’üncü sıraya kadar yükseldi. Geçen hafta lider Bodrum Belediyesi Bodrumspor’u yenerek aradaki puan farkını 7’ye düşüren Erbaaspor, bu hafta evinde oynayacağı iki maçı da kazanarak şampiyonluğa ortak olmak istiyor.

Önlerinde tarihi bir fırsat olduğunu ifade eden Erbaaspor Kulübü Başkanı Bülent Uzun,"Bu hafta evimizde iki önemli karşılaşmaya çıkacağız. Takım olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Son haftalarda bir çıkış yakaladık. En büyük arzumuz bunun devam etmesi. Denk güçlere sahip ekiplerin yer aldığı bir gruptayız. Bir galibiyetle üstte yer alırken, bir mağlubiyetle ortalara düşebiliyorsunuz. Önümüzde tarihi bir fırsat var. Çok iyi bütçeleri olan takımlar şu anda gerimizde. Bu fırsatı değerlendirmek elimizde. Kader gayrete aşıkmış derler, biz gayret edeceğiz. Lideri evinde mağlup ettik. Ama bu önümüzdeki iki maçta altı puanın cepte olduğu anlamına gelmiyor. Bizim için lig asıl şimdi başlıyor. Taraftarımız her maçta tribünleri dolduruyor. Taraftarımızın her zamankinden daha fazla coşkuyla takımımıza güç vereceklerine inanıyorum" dedi.