Reşadiye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından organize edilen, merhum Hakkı Ünal anısına düzenlenen halı saha futbol turnuvası final maçında şampiyon Sağlamlarspor oldu.

Reşadiye ilçesinde ilk defa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından organize edilen, eski belediye başkanı merhum Hakkı Ünal anısına düzenlenen futbol turnuvasında 7 gruptan oluşan, 28 takım kıyasıya mücadele etti. Hakem Dağıstan Seylek’in yönettiği final maçında Sağlamlarspor, Bereketspor’u 2- 0 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvanın olaysız ve dostluk içinde geçtiğini ifade eden, turnuva komitesi başkanı Reşadiye Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ferit Merttir,"Reşadiye’ye çok büyük hizmetleri ismini her yere duyurun merhum belediye başkanı Hakkı Ünal’ında sportif faaliyetlere önem veren ve destekleri ile gönüllerde taht kuran merhum Hakkı Ünal anısına düzenlediğimiz bu turnuvanın anlamlı olduğunu düşünüyor, tüm katılımcılara ve ter atan sporculara teşekkür ediyorum. Turnuva şampiyonu Sağlamlarspor’u da tebrik ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından takımlara kupalarını ve madalyalarını verdi.