Tokat Kaymakamı Ömer Toraman Reşadiye’de 2009 yılında PKK’lı teröristler tarafından kurulan pusuda 7 askerin şehit düştüğü yere yapılan Sazak Şehitliği’ni ziyaret etti.

Vali Toraman ve beraberinde Reşadiye Kaymakamı Faruk ve diğer protokol mensupları 7 askerin şehit olduğu Sazak Şehitliği’ni ziyaret ederek dua etti. Şehitlik ziyaretinin ardından Vali Toraman ve beraberindekiler ilçede tek kalan kalaycı Hasan Usta’yı ziyaret etti. Hasan Usta’nın bakır kalaylamasını izleyen Vali Toraman, mesleğini bugüne kadar sürdürdüğü için teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Vali Toraman, Kaymakam Faruk Erdem ve beraberindeki protokol mensupları daha sonra termal oteller bölgesinde, Zinav Kanyonu Turizm Merkezi alanında incelemelerde bulundu. Şehit ailelerini ziyaret eden Vali Toraman, Reşadiye Cemevi’ni gezerek, burada bulunan mahalle sakinleri ile sohbet etti.

Vali Toraman, ziyaretleri kapsamında ilçe emniyet müdürlüğü, ilçe jandarma komutanlığını da ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.