AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleşen AK Parti Trabzon İl Başkanlığı 5. Olağan İl Kongresinde görevi Haydar Revi’ye devreden İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, düzenlenen kahvaltılı toplantıda il yönetim kurulu üyeleri ile aileleri katıldı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, 5 yıllık il başkanlığı döneminde başarılı işlere imza attıklarını belirterek “İl Yönetim kurulundan bizim ve yönetimimizin dışında tüm teşkilatımız ve halkımız memnuniyetini açıkça dile getirmektedir. Bundan sonra ki yönetici arkadaşlarımız inşallah bizden daha başarılı olurlar. El birliği ile onların başarılı olabilmesi için yine gayret edeceğiz. Bu bizim davamız, birliğimiz, her şeyimiz. Bu davanın daha iyi olabilmesi için partimizi bizimle birlikte temsil edecek arkadaşlarımıza dün nasıl destek verdiysek bundan sonra da aynı desteği vereceğiz. Aramızda tekrar yönetim kuruluna seçilen arkadaşlar var. Onlara başarılar diliyoruz. Hepimizi temsilen ordalar” dedi.

Günnar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Birbirimize olan samimiyetimiz hakikaten emsalsizdir. 3 yıl önce bu kadar samimi olabileceğimizi belki hissetmiyordunuz. 50 kişi birbirini kucaklamış, samimiyetle birlikte çalışmış ve bu davanın yükselebilmesi için hem madden hem de manen gayret göstermiştir. Ailelerimizden feragat etmiştir. Bugünden sonra birbirimizden ayrılmayarak, yine görüşmelerimiz devam edecek. Bu kardeşlik ahiret kardeşliği olacaktır. Şu 2 günlük dünyada hoş bir seda bırakabilmek için herkes çabalar. Hep beraber haysiyetli görev yaptık ve onurumuza leke getirmedik. İktidar partisinde alnımız açık, sırtımızda kambur olmadan, diklenmeden dik durabilecek bir yürüyüş gösterdik. Hiç bir arkadaşımızla ilgili hiç bir olumsuz cümle gelmemiştir. Bundan dolayı beni bahtiyar ettiniz. AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu bu özelliği ile birlikte de efsane olmuştur. Temsilen, şahsım sokakta dolaşırken huzur içerisinde dolaşacağım. Burada ki tek katkı sizlerindir.”

Konuşmaların ardından İl Başkanı Günnar, yönetim kurulu üyeleri ve parti personeline plaket verdi.