AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Kahramanmaraş Caddesi’nin trafiğe kapatılması tartışmalarına yönelik bir açıklama yaptı.

Günnar, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in Kahramanmaraş Caddesi’nin bir kısmının trafiğe kapatılması ile ilgili açıklamaları sonrası basında gündem olan konuyla ilgili olarak AK Parti Trabzon İl Başkanlığı olarak “Çözüm bulunması kaydıyla Kahramanmaraş Caddesi trafiğe kapatılmalı’ ” açıklamasının basında yer aldığını hatırlattı.

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş’ın geçtiğimiz günlerdeki açıklamalarından sonra konuyu AK Parti Grup toplantısında değerlendirdiklerini ifade eden Günnar “Toplantı sonunda tüm ilçe ve Büyükşehir Belediye başkanımızla ve tüm meclis üyelerimizle birlikte, Ortahisar Belediye Başkanımız Sn. Ahmet Metin Genç’e Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sn. Altuntaş tarafından söylenen ağır ve incitici sözlerin kabul edilemez ve hatta maksadını aşmış, yakışıksız sözler olduğu bilinciyle kıymetli şoför esnafımızın ifadeleri olamayacağı düşüncesiyle cemiyet başkanın bu sözlerinin tarafımızdan kınandığını belirtmek isteriz. Kahramanmaraş Caddesi’nin trafiğe kapatılması meselesi uzun zamandır gündemde olan bir mevzu olup, çözüm çalışmaları Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılmaktadır. Kahramanmaraş caddesinin, Kunduracılar caddesi ve Uzun Sokak gibi, trafik açısından nezih bir duruma kavuşmasını hemşerilerimiz gibi biz de istemekteyiz. Bu meselenin gündeme gelmesini olumlu bulmakla beraber temsil pozisyonunda olanların üsluplarına önem göstermesinin şehrimiz için daha yapıcı çalışmalara yardımcı olacağı kanaatimizi değerli Trabzon halkıyla paylaşarak saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.