AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile hafta sonu gerçekleştirilen AK Parti Trabzon İl Başkanlığı 5. Olağan Kongresi’nde il başkanlığına seçilen Haydar Revi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

50 asil 50 yedek yönetim kurulu üyesiyle tanışma toplantısı gerçekleştiren Haydar Revi yaptığı konuşmada, “Güzel bir kongre süreci yaşadık. Birlik ve beraberlik içerisinde il kongremizi de büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirdik. Kongre salonunu dolduran teşkilat mensuplarımıza ve halkımıza ve bu önemli günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak büyük destek veren Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na teşekkür ediyorum. Yapılan seçim ile delegelerimiz bizlere hizmet için görev verdi. Bu görevi kutsal bilerek her türlü şartta ve zeminde partimiz ve Trabzon’umuz için var gücümüzle siyasi ortamda çalışacağız. Yeni kadromuzla Trabzon’a hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız. İnançla, azimle ve kararlılıkla çalışarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” dedi.

Çok başarılı bir il başkanı ve yönetim kurulundan görevi devir aldıklarını ifade eden İl Başkanı Revi, “Sayın Günnar ve yönetimi tüm teşkilatımız çok başarılı çalışmalara imza attılar. Girdikleri bütün seçimlerde çıtayı yükselterek başarılı oldular. Allah kendilerinden razı olsun. Bizlerde bu başarılı ortamda çıtayı daha da yukarılara çıkarmak ve 2023, 2051 ve 2073 hedeflerine ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. Yeni seçilen yönetim kurulu üyelerimizle ile birlikte bizlere verilen bu sorumluluğu en başarılı bir şekilde yerine getirme kararlılığı içinde olacağız. AK Parti, milletin partisidir ve halka hizmeti baz alarak hareket eder. Bu nedenle partimiz hep dimdik ayakta olacak. Bu manada hepimize önemli görevler düşmekte. Partimizin Trabzon ve Türkiye için önemli hedefleri var. Durmak yok yola devam anlayışıyla, Hakka ve halka hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Çıktığımız bu yolda Allah bizleri utandırmasın. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.