Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un bir spor şehri olduğunu kaydederek, spora ve sporcuya desteklerini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi.

Başkan Gümrükçüoğlu 15-18 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Franke Cup Tenis Turnuvası’na katılarak önemli başarılara imza atan sporcuları makamında kabul ederek kutladı.

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Başkanı Nihat Demir, Tenis İl Temsilcisi Prof. Dr. Ahmet Kalaycıoğlu, Belediyespor Tenis Spor Dalı Başkanı İsmail Koç, yöneticiler Necati Armutçu, Bülent Aktaş ve sporcu velilerine spora yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür eden Başkan Gümrükçüoğlu şampiyonada 16 yaş grubunda binici olan Yiğit Aktaş, Furkan Koç, 4’cü olan İhsan Koç, 12 yaş gurubunda birinci olan Selin Bilgen, Berke Baydar, 2’lik elde eden Enis Berke Karslı’yı başarılarından dolayı tebrik etti.

294 tenis kulübü arasında 22’ci sıradaki yerini koruyan Belediyespor yönetici, antrenör ve sporcularını kutlayan Başkan Gümrükçüoğlu bundan sonra da bütün güçleri ile sporcuları desteklemeyi sürdüreceklerini söyledi. Sporculara çeşitli hediyeler veren Gümrükçüoğlu, sporculardan daha büyük başarılara imza atmalarını beklediklerini kaydetti.