Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Şırnak ve Şanlıurfa illerinden Trabzon’a gelen 101 öğrenciyi misafir etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen organizasyon ile Şırnak ve Şanlıurfa illerinden 101 öğrenci Trabzon’a geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığının Düzköy ilçesindeki tesislerinde kamp yapan öğrencileri Trabzon şehir merkezinde Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu misafir etti.

Öğrencilerle kahvaltı programında bir araya gelen ve deniz gezisi ile Trabzon’u tanıtan Gümrükçüoğlu, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Türkiye Cumhuriyeti halkının birlik ve bütünlüğünü kimsenin bozamayacağını ifade eden Gümrükçüoğlu, “Bu ülkede yaşayan herkes kardeştir. Dünya biliyor ki bizler kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece her geçen gün daha büyüyerek yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu tek tek ilgilendiği Güneydoğulu öğrencileri Trabzon’da görmekten büyük mutluluk duyduklarını da sözlerine ekledi.