Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezlerinden biri olan Forum Trabzon, gelecek nesillere daha güzel bir dünya bırakmak için anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Forum Trabzon ile sosyal sorumluluk projeleri platformu Par-life Üniçek’in (Par-Life Organizasyon ve Üniversitem Çevre Koruma Platformu) işbirliğiyle geçtiğimiz aylarda alışveriş merkezinde açılan stantta satılan fidanlar, Vakfıkebir Yalı Köyü Sahili’nde yağmur altında gerçekleşen törenle toprağa kavuştu. Böylece Forum Trabzon Hatıra Ormanı için ilk adımlar atılmış oldu.

Forum Trabzon AVM Müdürü Erdinç Bulut, yaptığı konuşmada “Gelecek nesillere daha güzel bir dünya bırakmak için hepimizin atacağı anlamlı adımlar var. Biz de Forum Trabzon adına bir hatıra ormanı oluşturarak, kentimizin ve dünyanın yeşiline sahip çıktığımızı göstermek istedik. Forum Trabzon ziyaretçileri de alışveriş merkezimizde açılan stanttan fidan satın alarak doğaya ve yeşile sahip çıkılan bu kampanyaya katkı sağladılar. Bu projenin hayata geçmesini sağlayan ve destek veren herkese sonsuz teşekkür ederiz” diye konuştu.