Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen, eğitim, kültür, sanat ve iş dünyası alanlarında başarılı, topluma örnek model olan marka insanlar Of ilçesinde ağırlanıyor.

Bu kapsamda Of Teknoloji Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen ve Ahmet Şerif İzgören’in konuşmacı olarak katıldığı "Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak" adlı seminere Of Kaymakamı Eren Arslan, Garnizon Komutanı Neşet Daler, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, banka ve okul müdürleri ile öğrenciler katıldı.

İngiltere, Danimarka, Almanya, Avusturya gibi ülkeler de dahil olmak üzere iki bini aşkın eğitim ve seminer veren, Türkiye Uğur Böcekleri Programının kurucu liderliğini yapan Ahmet Şerif İzgören amacının dürüstlük, iş kalitesi, girişimcilik değerleriyle birlikte hoşgörü ve yurt sevgisi ilkelerini topluma yaymak olduğunu söyledi. İzgören, aileler kendileri isteyip te yapamadığı meslek dallarına çocuklarını yönlendirmek istediğini belirterek, “Bırakalım çocuklarımız mesleklerini kendi seçsin. Sevmeden yapılan hiç bir iş başarıya ulaşmayacağını ve insanı mutlu etmeyecek” dedi.

Of Kaymakamı Eren Arslan, günün anısına Ahmet Şerif İzgören’e yöresel ürünlerden oluşan bir sepet takdim etti.