Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Özdil Çok Programlı Lisesi pansiyonunu ziyaret ederek öğrencilerle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Yemeğe Belediye Başkanı Sağıroğlu’nun yanı sıra Başkan Yardımcısı Cevdet Binay, Daimi Meclis Üyeleri Hasan Dilaveroğlu, Avni Adanur, Özdil Mahallesi Muhtarı Barış Hatipoğlu, Okul Müdürü Murat Uludüz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Başkan Sağıroğlu yaptığı açıklamada, “Özdil Çok Programlı Lisesi’nin ve pansiyonunun ilçemize katkısı çok büyük. Geçmişte öğrencilerimiz çok büyük başarılar elde etti. Okulumuzu tüm Türkiye’ye duyurdu. Sizlerde bunu başarabilirsiniz. Bu akşam sizlerle olmak istedik. Bir derdiniz bir isteğiniz var mı diye dinlemek istedik. Ben burada bir aile ortamının olduğunu gördüm. İleriki aylarda yine sizlerle bir araya gelmek isteriz. Bu konuda belediyemiz olarak bize düşecek bir görev olursa bunu da seve seve yaparız. Buradan bütün öğrencilerimize sesleniyorum. Başkan amcanız olarak çözemediğiniz bir probleminiz olursa bana gelebilirsiniz, şahsi telefonum 24 saat hizmetinizde. Bazen probleminiz olur, kimseye söyleyemezsiniz. Ailenize ve öğretmeninize söyleyemezsiniz, bana bir sırdaş lazım dersiniz, ben işte o sırdaşım. Her türlü probleminizi Allah’ın izniyle elimizden geldiği kadar çözmeye çalışırız, yükünüzü kaldırmaya çalışırız. Bana bir yük lazım, şu derdimi söyleyebileceğim biri lazım ama kimsem yok dediğiniz anda bana 24 saat ulaşabilirsiniz. Kendinizi yabancı hissetmeyin hepiniz bizim evladımızsınız” dedi.

Sağıroğlu, konuşmasının ardından öğrencilere kitap hediye etti.