Vali Koca Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Düzenlediği Arabaşı Gecesine Katıldı
20 Aralık 2013 Cuma günü Ankara CK Otelde gerçekleştirilen Arabaşı Gecesine Vali Murat Koca ve eşi Hanımefendi Vildan Koca, Merkez Valisi Hakkı Teke, Milletvekili Mevlüt Akgün, sivil toplum kuruluş temsilcileri, Ankara Karamanlılar Derneği Başkanı Veli Bozkır ve dernek üyeleri ile Ankara’da yaşayan Karamanlılar ve üniversite öğrencileri katıldı.

Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Veli Bozkır açılış konuşmasında, programa katılan herkese teşekkür ederek, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vali Murat Koca ise Ankara’da yaşayan Karamanlı hemşehrilerimizin arasında birlik ve beraberliğinin pekiştirilmesine katkı sağlayan bu programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiği konuşmasında; Türkçe’nin başkenti olan İlimizin önümüzdeki dönemde yenilenebilir enerjinin başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirterek, Karaman’daki yatırımlar ve gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Vali Koca’nın konuşmasının ardından arabaşı ikramıyla devam eden programda, Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Türk Sanat Müziği Korosu ilimize ait eserlerden seslendirme yaparak izleyicilerin beğenisini kazandı.