Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Uşak temasları kapsamında göz tıp merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Uşak Göz Tıp Merkezi’nin açılış töreninde Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır’a Uşak Valisi Seddar Yavuz, Ak Parti Uşak Milletvekilleri ve davetliler eşlik etti. Katıldığı açılış töreninde Türkiye’nin her alanda olduğu gibi sağlık alanında da önemli mesafe kat ettiğini belirten Bakan Bozkır, isteyen herkes en iyi sağlık hizmetini alabildiğini ifade etti. Konuşmaların ardından Bakan Bozkır, Vali Yavuz, Uşak Milletvekilleri Güneş ve Altay, Uşak Göz Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erol Uysal ile birlikte Uşak Göz Tıp Merkezi’nin yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdiler.

Açılış programlarını ardından, Uşak Belediye Başkanı Nurullan Cahan’ın yeğeni Ramazan Dinç’in düğününe de katılan Bozkır, burada nikah şahitliği yaptı.

Bakan Volkan Bozkır, ayrıca Uşak Arkeoloji Müzesi’nide ziyaret ederek, Karun Hazineleri hakkında müze müdürü Sabiha Pazarcı’ndan bilgiler aldı. Son olarak Uşak Valiliği ziyaret eden Bakan Bozkır, kentten ayrıldı.