Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte kısa sürede temin ettikleri ortak aklın bugüne kadar olumlu faydalarını aldıklarını ve vatandaşlar ile istişareler neticesinde sorunların çözümünü bulduklarını iletti.

Belediye olarak her fırsatta vatandaşlar ile iç içe olduklarını anlatan Cahan beklentileri en ince ayrıntısına kadar not aldıklarını ve çözüme kavuşturduklarını bildirdi. Vatandaşlar ile yapılan görüşmelerin ardından yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Cahan, “ Vatandaşlarımız ile yaptığımız yüz yüze diyaloglar neticesinde birçok mahallede çalışma gerçekleştirdik. Otobüs hatlarımızın hastane ulaşımına göre düzenlenmesi, Hilal Kent’te yaşanan yol sorununun bitmesi, Bir Eylül Sanayi Sitesi’nin yeni yol ihtiyacının sonlanması, Malkoçoğlu okulunun yol çalışmalarının bitmesi, Ali Fuat Güven Okulu öğrencilerinin okula ulaşma çabalarının bitmesi, Aybey Mahallesi’nde Park ihtiyacının sona erdirilmesi ve buna benzer birçok sorun için çözüm çalışmaları devam ediyor” dedi.

Yapılan çalışmaların akabinde vatandaşların geri dönüşlerinin de olumlu olduğunun altını çizen Cahan, mutlu insanların yaşadığı bir kentin ortaya çıkması adına her görüşü değerlendirmeye devam edeceklerine dikkat çekti. Kentin mutlak şekilde sorunsuz bir hale getirilmesinde bu yöntemin katkısının aşikar olduğunu belirten Cahan, “ Kentimizin marka olabilmesi adına seçimden önce verdiğimiz projelerde somut gelişmeler devam etmektedir. Bütün bu emeklerin yanında bizim göremediklerimizi vatandaşlarımızın gördüğü noktalar söz konusu olabiliyor. İşte bu nokta da ortak akıl denen olguyu harekete geçiriyoruz” ifadesini kullandı

BİRLİKTE YÖNETİYORUZ

Uşak’ı hep birlikte elele kent ile beraber yönettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “ Uşak gelişimini son hızı ile gerçekleştirmeli ve hak ettiği konuma gelmelidir. Bunun için de yöneticiler ellerinden geleni yapmalı, kent ile ortak paydada buluşan çalışmalar yapılmalıdır. Bizler seçimden önce vatandaşlarımızın nabzını tutarak hazırladığımız projelere hayat vermek adına performans sergilemekteyiz. Bugüne kadar projelerimiz açısından somut adımlar gerçekleştirmenin heyecanın yaşıyoruz. Şimdi ise seçim öncesinde uyguladığımız çalışma yöntemini sürdürüyoruz. Sürekli vatandaşlarımız ile iç içe olmak sureti ile yeni projeler üretiyor, sorunlara da yerinde çözüm buluyoruz. Ortak akıl ile kenti yönetme politikamız ise meyvelerini verdi. Hemen hemen her mahallemizde bize bildirilen sorunlara çözüm bulduk. Hala devam eden belediyecilik çalışmalarımız ile çözüm aşamasında adımlar atmaya emin adımlar ile devam etmekteyiz. Belediye yönetimimiz bundan sonraki aşamalarda da bu hassasiyetini sürdürecektir. Gencinden yaşlısına her ferdin kente bakış açısı ve görmek istediği Uşak bizler için son derece değerli olacaktır. Ben bilirim ve yaparım felsefesi hiçbir zaman mutlu bir kentin olmasını sağlamamıştır. Biz bu bağlamda vatandaş odaklı belediyeciliğimizi arttırarak yolumuzda ilerleyeceğiz” dedi.