Uşak Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında bir etkinliği daha gerçekleştirecek.

Bu kapsamda ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ve Sunucu İkbal Gürpınar “Mutlu Kadın, Mutlu Aile ve Mutlu Uşak” konulu konferans verecek. Atatürk Spor Salonu’nda 17 Aralık 2014 Çarşamba günü saat 20:30’da verilecek konferansta şiirler de okunarak geceye ayrı bir anlam katılacak.

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte kültür ve sanat etkinliklerine doludizgin devam ettiklerini belirtti. Uşak’ta vatandaşların beklentilerini dikkate alarak etkinlik programı oluşturduklarını bildiren Cahan, “İlimizde kültür ve sanat etkinliklerine önem veren bir Belediyemiz vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda planlamalar yapmaktadır. Bu bağlamda televizyonlardan tanıdığımız İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ve Sunucu İkbal Gürpınar’ın ilimize gelmesi yönünde yoğun bir talep söz konusuydu. Bu talebe duyarsız kalmayarak hocamızı ve sunucumuzu kentimize getirmek için harekete geçtik” dedi.

Verilecek konferansın kendilerinin yönetim sloganı ile aynı doğrultuda olduğunun altını çizen Başkan Cahan, İlahiyatçı Hatipoğlu’nun mutlu olma konusunda aile ve kadının önemine dikkat çekeceğini belirtti. Belediye olarak bundan sonra da vatandaşların taleplerine kültür ve sanat anlamında cevap vereceklerini dile getiren Cahan, “2015 yılında kentimiz kültür ve sanat etkinliklerine doyacak. Bu nedenle ilimizde yaşayan vatandaşlarımızın kentte görmek istedikleri etkinlikleri hassasiyet ile değerlendireceğiz. Ayrıca yerel sanatçılarımızın da teşvik edilmesi için mücadele edeceğiz” ifadesini kullandı.