Karayolları İzmir Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu Uşak Belediyesi’nin projeleri ve kentte yapılan yol çalışmaları ile ilgili Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından belediye projeleri ve yapılacak çalışmalar yerinde incelendi. Öncelikli olarak Huzur Park civarında yapılması planlanan ve yakında başlayacak olan köprülü kavşak alanına gidilirken, ardından kuzey ve güney çevre yolu birbirine bağlayacak olan hemzemin geçidi incelendi. Akabinde ise yapımı devam eden çevre yolu ile ilgili son durum şantiye ve yol yapım alanlarında görüldü.

Ziyaret hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte karayollarının ilgi alanı içinde olan projeler ile ilgili son aşamaya geldiklerini ifade etti. Karayolları İzmir Bölge Müdürü’nün de Uşak’a gelerek projeleri yerinde gördüğünü aktaran Cahan, “İlimizde marka olma hedefi ile yolumuzda emin adımlar ile ilerlerken, çalışmalarımızın her aşamasını gerek şahsım, gerekse tüm ekibimiz en ince ayrıntısına kadar takip etmektedir. İlimizin dışında Ankara’da ve İzmir’de projelerimizin vücut bulması için yoğun mesai sarf etmekteyiz. Bu çalışmalara Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün alanında olan projeler de dahildir. Bu kapsamda Karayolları İzmir Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu bizlerin daima yanında oldu” dedi.

Karayolları İzmir Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’nun projeleri yerinde incelemesinin kendileri için bir şans olduğunun altını çizen Başkan Cahan, çalışmaları daha iyi anlatma imkanına sahip olduklarına dikkat çekti. Bundan sonra da aynı heyecan ile kentin bütün projelerinin takipçisi olmaya devam edeceklerini ileten Cahan, “ İlimizin istediğimiz hedeflere ulaşması için aynı hassasiyetimiz devam edecek. Biz ilgili bütün müdürlükler ve bakanlıklar bazında hedeflerimize varmak için görüşmelerimize devam edeceğiz. Kentimizde yaşayan tüm hemşehrilerimiz bu takipçiliğimizin farkını kısa sürede canlanacak projeler ile hissedecek” ifadesini kullandı.