Tarihinde ilk kez katıldığı Eurochallenge Cup’ta ikinci maçına çıkan Uşak Sportif, Rusya deplasmanında BC Enisey ile karşılaştı. karşılaşmayı Enisey 86-68 kazandı.

Karşılaşmaya alışılan 5’in dışında başlayan Ozan Bulkaz’ın öğrencileri ilk çeyreğin başlarında rakibi BC Enisey’le başa baş mücadele etti. Her iki ekibin temkinli olduğu bu çeyrekte özellikle Uşak Sportif serbest atışlarda yarı yarıya başarı sağlayınca Enisey bir ara farkı 7 sayıya kadar çıkardı. Temsilcimiz farkı kapatamayınca ilk çeyrekte 7 sayı farkla 26 - 19 ile Enisey lehine tamamlandı.

İkinci çeyreğin genelinde aradaki farkı koruyan Enisey, Uşak Sportif’in basit hatalarla kaybettiği topları sayıya çevirmeyi barınca fark ilk defa çift hanelere yükseldi. Çeyreğin sonunda ise skor 44 - 35 olunca soyunma odasına Enisey önde giden taraf oldu.

Üçüncü çeyreğe Enisey basketlerle başladı ve farkı biranda 13 sayıya çıkardı. Sert savunma yapan Enisey karşısında sayı bulmada zorlanan temsilcimiz farkı azaltmak için istediği oyunu kurmakta zorlandığı bu çeyrekte skor yine 66 - 56 Enisey takımı lehine tamamlandı.

Karşılaşmanın son çeyreği Buckner’ın müthiş smacı ile başladı. Fakat ilerleyen zamanda eline geçen dış atışları sayıya çeviremeyen Uşak Sportif aradaki farkı kapatamadı. Karşılaşmada son beş dakikaya girerken skor yine 72 - 61 ile Enisey lehine oldu. Geri kalan sürede temsilcimiz varlık gösteremeyince karşılaşmayı Enisey 86 - 68 kazandı.