Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan İsmetpaşa Caddesi’nde değişimin devam ettiğini belirtirken, ayakkabı boyacılarına yapılan lostra salonunun ardından Tiritoğlu Parkı civarında bulunan çakmakçı ve simitçilerin de çok yakında modern satış ve hizmet noktalarına kavuşacağını aktardı.

Uşak’ta kentin belirli bölgelerinde yapılacak bu tür uygulamalar ile kentlilik bilincinin artmasını sağlayacaklarını ifade eden Cahan, yapılacak çalışma ile görsel anlamda da güzel alanların ortaya çıkacağını iletti. Özellikle olumsuz hava koşullarında satış yapanların ve müşterilerinin etkilenmemesini istediklerini kaydeden Cahan, “ İlimizin kentleşmesini en küçük ayrıntısına kadar önemsiyoruz. Bu nedenle bütün olasılıkları titizlikle değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın da kentin değişiminden maksimum mutluluk duymasını hedefliyoruz. İşte bu çalışmalardan birisi de Tiritoğlu Parkı etrafında devam ediyor. Parkın kullanılabilirliğini küçük dokunuşlar ile daha çok sağlıyoruz” dedi.

Parkın olduğu İsmetpaşa Caddesi’nin günde on binlerce insanın geçtiği uğrak bir alan olduğunun altını çizen Cahan, parktaki değişime ilişkin vatandaşların ilk intibasının ise olumlu olduğuna dikkat çekti. Uşak’ta kentin imajına yapacakları dokunuşların süreceğini anlatan Cahan, “İlimizde vatandaşlarımızın beklentilerini ve kenti nasıl görmek istediklerini sürekli irdeliyoruz. Görüşmelerimizin akabinde ise bir yol haritası çiziyoruz. Ortak aklı bu şekilde idame ettiriyoruz. Tiritoğlu Parkı’nda yapılanlar vatandaşlarımızın parkı nasıl görmek istediklerinin bir yansımasıdır. Bundan sonra da aynı yönetim politikamız ile vatandaşlarımızın beklentilerine cevap vereceğiz” şeklinde konuştu.