Uşak Ülkü Ocakları yardıma ihtiyacı olan üniversite öğrencileri için kermes düzenliyor. Tiritoğlu parkındaki kermes bir hafta boyunca açık kalacak. Kermese Ülkü Ocaklarının çeşitli birimleri gönüllülük esasına göre destek veriyor

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Uşak Ülkü Ocakları Bayanlar Birim Başkanı Hilal Kırmalı şunları söyledi; "Uşak Ülkü Ocakları olarak Uşak’taki ihtiyaç sahibi öğrenciler için kermes düzenledik. Kermesimizi bir hafta süreyle devam edecek. Kazandığımız parayı Uşak’taki öğrencilere yardım amaçlı kullanacağız. Canla başla çalışıyoruz. Ayrıca Ülkü evlerimiz var oradaki kardeşlerimize de yardım edeceğiz. Biz başkalarından bir şeyler dilenmektense burada kendi paramızı kendimiz kazanıyoruz. Burada Ülkü Ocakları bayanlar birimi, Orta öğretim birimi, Üniversite birimi, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kollarından gelen gönüllü kardeşlerimizle beraber çalışıyoruz. Burada kullandığımız malzemelerde eşimizden dostumuzdan gönüllülük esansına göre karşılanıyor. Allah rızası için yapıyoruz"

Kermese Uşak Üniversitesi öğrencilerinin de ilgisi yoğun. Öğrenciler hem diğer öğrencilere destek olmak için hem de ev usulü yapılan yiyecekler için burayı tercih ediyor.