Uşak Kamu Hastaneleri Birliği, Antalya’da düzenlenen 5. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi’nde hayata geçirilen projelerle beğeni topladı.

Kongrede, yurtiçi ve yurt dışından akademisyenler ve sağlık yöneticileri ile kamu ve özel sektör uygulayıcılarının karşılıklı olarak birikim, deneyim ve görüşlerini paylaşabildikleri bir ortam oluşturuldu. 5. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi; sağlık hizmetlerinde kalite, akreditasyon, hasta ve çalışan güvenliği ekseninde pratik uygulamaları içinde barındıracak şekilde tüm sağlık profesyonellerini bir araya geldi.

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak bünyesinde kalite, hasta ve çalışan güvenliğine yönelik yapılan çalışmaları bildiri, poster ve afişler ile paylaşmak için kongrede stant açtıı. Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Tuncay Öztürk, Tıbbi Hizmetler Uzmanı Fatih Özsoy, Birliğimize bağlı hastanelerin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri, Uzm. Eczacı ve eğitim hemşirelerinden oluşan geniş bir ekip ile 5. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresine katılım sağladı. Antalya’da düzenlenen "5. Uluslararası sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Kongresi"nde Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği stantı ilgi ile ziyaret edildi.

Çok sayıda ziyaretçinin gezdiği standı, Sağlık Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş, Türkiye kamu hastaneleri Kurum başkanı Uzm. Zafer Çukurova, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Doğan Ünal, Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Hasan Güler, Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanı Dr. Abdullah Öztürk, Sağlık Bakanlık Kalite Koordinatörü Uzm. Dr. Dilek Tarhan’da ziyaret edenler arasında yer aldı.

Kongrede Uşak stantını ziyaret eden katılımcılarına yönelik yöresel tanıtım amacı ile hediye çekiliş düzenlendi. Çekilişe Bin kişi müracaat etti. Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi hizmetler başkanı Tuncay Öztürk tarafından kazanan üç kişiye hediyeleri verildi.

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Yalçın Atlı “5. Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresinde Uşak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve bağlı hastanelerde sunduğumuz sağlık hizmetinin ve yeni uygulamaların paylaşılması için stand açan 24 kurumdan biri olarak tanıtım standımızı açmamıza izin veren Sağlık Bakanlığımıza Teşekkür ederiz. Bundan sonraki kongrelerde verilen hizmet kalitesi ile kalıcı olmak istiyoruz. Daha çok işler yapılacak ve çok stantlar açacağız bu bilinçle aynı özveri ile çalışacağız” dedi.