Uşak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kente yeni bir park kazandırmak adına çalışmalara başladı.

Buna göre Cumhuriyet Mahallesi 3. Rüzgar Sokak’ta park yapımı için çalışmalara hız verildi. Alanın tesfiyesini yapan ekipler temizlik işlemlerinin ardından alanda oyun grupları ve spor aletleri gibi ekipmanları monte edecek.

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte sosyal alanlar oluşturulmasını önemsediklerini belirtti. Belediye olarak kentte çocukların ve ailelerinin daha çok zaman geçirebilecekleri alanların olmasını istediklerini bildiren Cahan, “ Belediyemiz ilimizin gelişmesi adına çalışmalarını sürdürmektedir. Projelerimiz ilimizin marka olması adına mesafeler kat etmesine katkı sağlayacaktır. Vatandaşlarımızın da sürekli yönetime katılım sağladığı kentimizde park ile ilgili talepler de söz konusu oluyor. Bunlardan birisine başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Uşak’ta park alanlarının çoğalmasının kent için değerli olduğuna işaret eden Cahan, çocukların park alanları sayesinde teknolojiye esir olmadığını ve sosyalleştiğine dikkat çekti. Mevcut parkların düzenlemelerinin de sürdüğünün altını çizen Cahan, “ Yaptığımız yeni park alanları çalışmalarının yanında mevcut parklarımızın da güzelleşmesi için de çaba sarf etmekteyiz. Gördüğümüz en küçük aksilikleri dahi müdahale ederek çözmekteyiz. Bu konuda vatandaşlarımızın taleplerine anında cevap veriyoruz” ifadesini kullandı