Bölgesel Amatör Lig 8. Grup mücadelesinde UTAŞ Uşakspor, İzmir’de Aliağa Futbol A.Ş.’ye konuk oldu. Karşılama 0-0 berabere tamamlandı.

Ligde son 2 haftaya girilirken şampiyonluğun en önemli adaylarından UTAŞ Uşakspor, Aliağa deplasmanında berabere kalırken, diğer önemli aday Sökespor, Yatağanspor deplasmanında 1-0 mağlup oldu. Çiğli Belediyespor ise 11-0 gibi farklı galibiyetle sahadan ayrıldı.

Bu skorlardan sonra henüz bay takım olmayan Çiğli Belediyespor liderliğe yükselirken, UTAŞ Uşakspor averajla 2., Sökespor ise 3. oldu. Son haftaya kadar heyecanın süreceği grupta dananın kuyruğu son maçlarda kopacak.

Hafta içinde, 5 Mart’ta oynanan Ödemişspor karşılaşmasında çıkan olaylarla maçın yarıda kalmasıyla ilgili kararın açıklanmasının ardından, 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın TFF kararı ile 3-0 hükmen mağlup olarak açıklanması kulübün ve kentin büyük tepkisine neden olmuştu. Alınan bu sonuçlarından ardından Kulüp Başkanı Ali Rıza Çümen yaptığı açıklamada; “Son iki maçımızı kazanarak şampiyonluğu alnımızın teri ile almak istiyoruz. Aliağa’da maçın tamamında nerdeyse tek kale oynadık, fakat golü bulamadık. Şampiyonluk için bizim inancımız tam. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” İfadesini kullandı.

UTAŞ Uşakspor önümüzdeki hafta evinde Demirten Yeşilköyspor’u konuk edecek.