UTSO toplantı salonunda; liderlerin çalışırken yaptığı 6 önemli hata, kendini tanımak, mülakatçı olmak etkin performans yönetiminde motivatör olmak, konularının yer aldığı, “Yöneticilerin Bilmesi Gereken 10 Kilit İnsan Yönetimi eğitimi, Nilgün Akyüz tarafından UTSO üyelerine verildi.

Akyüz; ‘‘Günümüz işletmeleri insan yönetiminde pek çok kavram kullanmaktadır. Ancak uygulamada, bu kavramların özellikle yöneticilerin zihinlerindeki karışıklıkların, birbirinden çok farklı olduğu ve bu farklılaşmanın da çalışanlara olumsuz yansıdığı görülmektedir. Söz konusu eğitim ile her kademeden yöneticilerin temel İK kavramlarına ortak pencereden bakarak aynı manzarayı görebilmelerini, çalışanlar ile daha etkin iletişim, paylaşım ve gelişim sürecine girebilmeleri amaçlanmaktadır’’ dedi.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir; "Eğitime böylesine yoğun bir katılım olması beni son derece mutlu etti. Yöneticilerimize yönelik düzenlediğimiz bu eğitimin katılımcılara faydalı olduğunu düşünüyorum. Sürekli yeniliklerle ilerleyen modern çağda işverenler olarak çalışma metotlarımızı değiştirmeli ve geliştirmeliyiz. Eğitimci Nilgün Akyüz’e ve UTSO üyelerine katılımları için teşekkürlerimi sunuyorum. Bu tarz güzel ve verimli projelerle çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.