Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) 2014 yılı son yönetim kurulu toplantıs,ı dönem başkanı Manisa Valisi Erdoğan Bektaş başkanlığında Uşak’ta yapıldı.

Özmerkez İl Encümen toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Uşak Valisi Seddar Yavuz, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya il Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nafi Güral, ZEKA Genel Sekreteri Yusuf Balcı katıldı.

Toplantı öncesi basın mensuplarına açıklama yapan dönem başkanı ve Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, ilk gündem maddesi olarak Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında Kasım ayında gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı’ndan sonra gelen ve Genel Sekreterlik tarafından değerlendirmesi tamamlanmış proje başvurularını ele alacaklarını belirterek, "Ayrıca 2015 yılı bütçe yetki devirlerini ve 2014 yılı insan kaynakları politikası raporunu ve ajansımızın ihtiyaçları doğrultusunda organizasyon şemasında yapılacak revizyonunu değerlendireceğiz. Son olarak program ilerleme raporları, iki toplantı arası önemli faaliyetleri ve Kasım Ayı Gelir-Gider Cetveli’ni görüşeceğiz. Toplantımızın Bölgemize ve Ülkemize hayırlı olması temennilerimle sözlerime son veriyor; katılım sağladığınız için teşekkür ediyorum" dedi.