Van’ın Erciş ilçesinden gelen bir grup kadın, Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Hatice Çoban’ı makamında ziyaret ederek, ilçede yaşanan ulaşım ve diğer sorunların çözümü için yardım talebinde bulundular.

Van’da, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü dolayısıyla yapılan yürüyüş ve etkinlik sonrası Erciş’ten gelen kadınlar Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Hatice Çoban’ı makamında ziyaret etti. Erciş’te yaşanan ulaşım sorununa yönelik Çoban’dan destek isteyen kadınlar, ilçede ulaşım sorununun ciddi boyutlara vardığını söyledi.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Çoban ise, Erciş’te yaşanan ulaşım sorununun çözülmesi için Van Büyükşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşen çalışma ve desteği sunacaklarını ifade etti. Erciş halkının özellikle kadınların ilçede yaşanan sorunların çözümü için çabalayan ve bu yönde gayret gösteren bir eş başkana sahip olduklarını dile getiren Çoban, kendilerinin de bu gayret ve çaba ile dayanışarak sorunun çözümü için çabalayacaklarını belirtti.