Van’ın Erciş ilçesinde ‘Panço’ isimli bayan iç giyim ve çocuk giyim mağazası düzenlenen görkemli törenle ilçe halkının hizmetine açıldı. 650 metrekare kapalı alana sahip mağazanın açılışına Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, Erciş Belediye Başkanı Diba Keskin, Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Murat İzgi ile çok sayıda davetli katıldı.

Suat Akgün isimli esnaf tarafından Vanyolu Caddesi’nde faaliyete geçirilen mağazanın açılışını Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar ile Erciş Belediye Başkanı Diba Keskin birlikte yaptı. Törende bir konuşma yapan Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar, “Bugün Suat kardeşimizin işyerini hizmete açmak için toplanmış bulunuyoruz. İlçemiz için önemli bir kazanım. Çevre görünümüyle, içindeki dizaynıyla da örnek bir mağaza. Tekrar mağaza sahibini yürekten kutluyor ve hayırlı uğurlu olmasının diliyorum” dedi.

Erciş Belediye Başkanı Diba Keskin ise işyerinin öncelikle sahibine, ardından ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunarak “Bu güzel mekanı ilçemize kazandıran Suat Akgün kardeşimize Allah hayırlı ve helalinden bol kazançlar nasip etsin diyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından bayan iç giyim ve çocuk giyim mağazasının açılışı gerçekleştirildi. İlçe kaymakamı ile belediye başkanı daha sonra birlikte mağazayı gezerek iş yeri sahibinden ayrıntılı bilgi aldı.