Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Van’da spor tesisi kurulacağını söyledi.

Sabah saatlerinde özel bir uçakla Van’a gelen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Van’da spor tesisleri kurmak için geldiğini söyledi. Başkan Yıldırım Van Valisi Aydın Nezih Doğan’ı makamında ziyaret ederek, Van’da kuracakları spor tesisleri işçin destek istedi. Yıldırım, “Fenerbahçe evi yapacağı. Yalnız futbol değil basket, voleybol her türlü spor aktivitelerin yapılacağı bir tesis inşa edeceğiz” dedi.

Van Valisi Aydın Nezih Doğan ise her türlü desteği vereceklerini belirterek, “Bir taraftan tutarsa biz de destek oluruz hem spor bu bölgelerde bir arada tutucu unsur olur, hem de ekonomiye bir değer katar” şeklinde konuştu.

Daha sonra Yıldırım ve beraberindekiler Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya’yı da makamında ziyaret etti. Aynı yapacakları tesisi için Başkan Kaya’dan destek istedi. Özellikle imar hususunda kendilerine bir sorun olduğu takdirde destek olunması istedi. Başkan Kaya da olumlu baktığını ve destek vereceklerini belirtti.

Başkan Yıldırım, Van Ticaret ve Sanayi Odasında bir toplantı yaptı. Toplantının ardından Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet takva Başkan Yıldırım’a Van kilimi hediye etti. Başkan Yıldırım ve beraberindeki heyet gece özel uçakla İstanbul’a döneceği belirtildi.