AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk ve AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, Vangölü Orta Ölçekli Oto Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi.

Vangölü Orta Ölçekli Oto Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Fahri Solmaz ve ve yönetimin düzenlediği yemeğe Milletvekili Burhan Kayatürk’ün yanı sıra AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda esnaf katıldı. Toplantıda ilk olarak bir selamlama konuşması yapan Başkan Fahri Solmaz, katılımlarından ötürü Milletvekili Kayatürk nezdinde herkese teşekkür etti. Solmaz, Milletvekili Kayatürk’ün hiçbir zaman için desteklerini esirgemediğini ifade ederek, her türlü sorunlarında yanlarında olduklarını belirtti. Solmaz; "Bir süredir sanayi sitemize yeni yerin tahsisi konusunda milletvekillerimiz ile istişare halindeydik. Her Ankara’ya gittiğimizde milletvekilimiz ile oturur konu hakkında istişarelere bulunurduk. Allah’a hamd olsun ki bugün çevre yolu üzerinde 800 dönüm arsa üzerine kurulacak olan oto sanayi sitemizde 330 esnafımız kepenk açacaktır. Esnaflarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Soğanda ise, huzurun olması halinde Van’a ve Vanlıya en iyi hizmetlerin geleceğini ifade ederek, tahsis edilen arazinin hayırlı olmasını temenni etti.

Milletvekili Kayatürk de, 16 Nisan’da yapılacak referandumda güçlü bir evet çıkması halinde Van’ın bir cazibe merkezi haline geleceğini ifade ederek, oto sanayi sitesi esnaflarına yeni yerlerinin hayırlı olması temennilerinde bulundu.