Van’ın Özalp ilçe Kaymakamı İsmail Çiçek, beraberindeki kurum amirleri ile birlikte ilçede bulunan okulları ziyaret etti.

İlk olarak Ağabey Özbey Anadolu Lisesini ziyaret eden Kaymakam Çiçek ve beraberinekiler, burada sınıfları gezerek öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Ardından okul müdürü ile beraber okulu gezen Kaymakam Çiçek, incelemelerde bulundu. Daha sonra okulda görevli olan öğretmenler ile de bir süre sohbet eden Kaymakam Çiçek, ardından İmam Hatip Lisesine geçti. İmam Hatip Lisesine geçen heyet, burada da sınıfları gezerek öğrenciler ile bir süre sohbet ettiler. Kaymakam Çiçek, öğrencilere hitaben ’’ Sevgili öğrenciler bütün hayatınız boyunca size yön verecek ve sizleri toplumda önemli birer birey haline getirecek olan eğitim ve öğretiminizi ifa etmektesiniz. Burada öğreneceğiniz bilgiler hem faydalı birer fert hemde iş yaşantınızı belirleyecek, bu yüzden derslerinizi ihmal etmeyiniz. Hepinize başarılar diliyorum’’ dedi.

Okuldaki incelemelerinin ardından öğretmenler ile de görüşen Kaymakam Çiçek ve beraberindekiler daha sonra okuldan ayrıldı.