Van’ın Özalp ilçe Kaymakamı İsmail Çiçek ve beraberindeki kurum amirleri, Yavuzlar ve Yumruklu mahallesindeki okulları ziyaret etti.

Yavuzlar ve Yumruklu mahallelerini gezen dikten sonra okullara gidip sınıfları gezerek öğrenciler ile bir süre sohbet eden Kaymakam Çiçek, öğrencilere hitaben, “ Sevgili öğrenciler; bizlerde sizin gibi öğrencilik hayatı yaşadık ve şimdi devlet görevlileri olarak hem toplumumuza faydalı birer fert hem de ülkemiz ve milletimiz için çalışıyoruz. Burada aldığınız eğitim çok önemli. Tabiri caizse karanlık bir yerde elinizdeki fener niteliğindedir okul hayatınız. Aileniz sizi bin bir güçlükle okutmaya çalışıyor ve belki de tek umudu sizlersiniz. Sizlerde ailelerinizin emeğini boşa çıkarmamak için üstün çaba sarf etmelisiniz. Vatanımıza, milletimize faydalı birer fert olmak için çaba sarf etmelisiniz. Burada aldığınız eğitim hem toplum içerisinde sizi çok iyi yerlere getirecek hem de bir ömür boyu size faydalı olacaktır. Ben hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve öpüyorum. Ayrıca derslerinizde başarılar diliyorum’’ dedi.

Kaymakam Çiçek ve beraberindekiler daha sonra okullarda görev yapan öğretmenler ile de bir süre sohbet ettikten sonra mahalleden ayrıldı.