VAN (İHA) – Van’ın Başkale İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Birimi tarafından öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımı yapıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli polisler tarafından ilçe merkezindeki 7 okula eğitim destek malzemesi yardımı yapıldı. Kırtasiye, giyim, ayakkabı ve pantolon gibi malzemeleri polislerin elinden alan öğrenciler, sevinçlerini gizleyemediler. İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkileri, “Başkale Emniyet Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin huzurlu ve güvenli bir eğitim öğretim dönemi geçirebilmeleri için bu tür çalışmalarımız devam edecek. Bu konuda vatandaşlarımızdan gelen desteğin de artarak devam etmesini temenni etmekteyiz” dediler.

Amaçlarının toplum ve polis kaynaşmasının her alanda olduğu gibi eğitim alanında da devam etmesi olduğunu vurgulayan yetkililer, “Amacımız, toplumla emniyet personelimizi kaynaştırmak ve sürekli her alanda olduğu gibi eğitim alanında da işbirliği yapmaktır. Bu tür destekler bütün öğrencilerin hizmetine sunulacak” diye konuştular.

Minik öğrenciler ise, hep bir ağızdan kendilerine yardımcı olan polislere teşekkür ettiler.