Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2-3 Kasım 2014 tarihleri arasında düzenlenen Okullar arası Gençler Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nin spor salonunda düzenlenen müsabakalara 32 erkek ve 22 kız takımı olmak üzere toplamda 108 sporcu katıldı. Genç erkekler kategorisinde Van Spor Lisesi birinci olurken, Muradiye İmam Hatip Lisesi ikinci ve Mehmet Akif Ersoy Lisesi ise üçüncü oldu. Genç kızlar kategorisinde ise Edremit Anadolu Lisesi birinci, Vali Haydar Bey Lisesi ikinci ve Gevaş İzzettin Şir Lisesi de üçüncü oldu.

Yarışmaların ardından bir açıklama yapan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, öğrencilerin okul sporlarına daha çok katılım sağlaması ve ilgi göstermesinin en büyük arzuları olduğunu söyledi. İnanç, “Gençler kategorisindeki sporcularımız 2 gün boyunca kıyasıya yarışarak dereceye girmeyi hak ettiler. İlimizde yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren takımlarımıza grup müsabakalarında başarılar diliyorum” dedi.

Nevzat İnanç, il birinciliği müsabakalarında emeği geçen bütün antrenör ve salon çalışanlarına teşekkür etti.

Yarışmalarda dereceye girenlere Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Mehmet Akif Ersoy Lisesi Müdürü Zeynel Abidin Akkuş, Van Spor Lisesi Müdürü Abdurrahman İbrahimoğlu, Gevaş İzzettin Şir Lisesi Müdürü Recep Ergenç, Masa Tenisi İl Temsilcisi Zeki Karabıyık ve masa tenisi antrenörü Mahmut Kurt tarafından ödülleri verildi.