Van’da, yılbaşı gecesi yapılacak olan 50 milyon TL’lik büyük ikramiyeli Milli Piyango özel çekilişi, vatandaşların hayallerini süslüyor.

Yılbaşı gecesi yapılacak olan 50 milyon TL’lik büyük ikramiye çekilişi öncesinde vatandaşlar Milli Piyango bayilerine akın ediyor. Büyük ikramiyenin çekilişine sayılı günler kala biletlerin tükendiğini belirten Milli Piyango bayileri, vatandaşların en çok çeyrek bilete rağbet gösterdiğini belirttiler. Büyük ikramiyenin son yıllarda çoklu biletlere çıkması nedeniyle vatandaşların daha çok çeyrek bilet aldığını ifade eden bayiler, “İnşallah bu yılda büyük ikramiye Van’a çıkacak ve Vanlılar sevinecek” dediler.

Öte yandan, çeyrek bilet 12,5, yarım bilet 25 ve tam bilet ise 50 liradan satılırken, vatandaşlar da biletlere büyük ilgi gösterdi. Özellikle çeyrek bilete rağbet gösteren vatandaşlar, büyük ikramiyenin kendilerine çıkması halinde fakir ailelere ve vakıflara yardım edeceklerini söylediler. Yıllardır büyük ikramiyenin kendilerine çıkması umuduyla her yıl bilet aldığını ifade eden vatandaşlar, büyük ikramiyenin kendilerine çıkmamasına rağmen yine de bu umutlarını yitirmediklerini sözlerine eklediler.