AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve partililer, Altınova’nın köylerini ziyaret ederek, referandum süreciyle ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

AK Partililer, Altınova’nın Ahmediye, Ayazma, Çavuşköy, Çavuşçiftliği, Fvziye, Geyikdere, Örencik ve Sermayecik Köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Köy ziyaretlerine Milletvekili Fikri Demirel’in yanı sıra AK Parti il ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. Demirel, “16 Nisan’a kadar ulaşabildiğimiz herkese cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine neden ‘evet’ denilmesi gerektiğini anlatacağız. Dünya bir pastanın peşinde, bizlerde bunun farkındayız, millet olarak farkındayız. Yurt dışında bize yapılanlar gözler önündedir. Avrupa’nın en büyük engeli Türkiye bununda farkındalar. Ama milletimizde şunun farkında; milletten aldığı gücü millet adına kullanan bir liderimiz var” dedi.

Milletvekili Fikri Demirel, “Bakınız bu sistemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün var, yarın yok. Anlatmaya çalıştığımız aslında çok basit, bizler bu sistemi anlık veya günlük istemiyoruz. Bu sistem daha ilerisi içindir. Daha önceki başbakanlar, cumhurbaşkanları bu sistem değişikliğini istemiştir. Ama ya dile getirememişler ya da engellenmişlerdi” diye konuştu.