Güney Marmara’nın elektrik dağıtım şirketi Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) yoğun iş temposunun yanında düzenlenen etkinliklerle çalışanların motivasyonunu arttırıyor.

Yalova’da personelin motivasyonunu arttırmak amacıyla düzenlenen bowling turnuvasında çalışanlar keyifli anlar geçirdi. Yalova İşletme Müdürü Volkan Çelik’in de eşlik ettiği turnuvada birimler, takımlar oluşturarak yarıştı.

Turnuvaya 8 takımdan oluşan 48 kişi katıldı. Takımlar halinde yarışan UEDAŞ çalışanları, hem yorgunluk attı hem de mesai arkadaşlarıyla hoşça vakit geçirmenin keyfini çıkartırken kazananlar ise, galibiyetin sevincini yaşadı. Dereceye giren takımlar final turnuvasının hesaplarını yapmaya başladılar.

Startı Salı günü Bursa’dan verilen turnuva UEDAŞ’ın hizmet alanındaki Balıkesir ve Çanakkale’de de oynanacak ardından en yüksek puanı alan 14 takım önümüzdeki hafta Bursa’da yapılacak olan final maçında yarışacak.

Çalışanları zaman zaman bu tür etkinliklerde buluşturduklarını ifade eden UEDAŞ Yalova İşletme Müdürü Volkan Çelik, personelimizin kaynaşmasını sağlamaya, farklı aktivitelerle motivasyonlarını ve aynı zamanda iş verimini artırmaya yönelik olarak böyle bir etkinliği düzenledik. Dereceye giren takımlar önümüzdeki hafta Genel Müdürlüğü’müzün bulunduğu Bursa’da düzenlenecek final maçında yarışacaklar" diye konuştu.