Dasty Yağ Sökücü Karaman Satış Temsilcisi Mahmut Açıkgöz ürün hakkında Karaman halkına; “Avrupa’nın, Hollanda ve Belçika gibi ülkelerinde yağ sökücü ürünü Dasty temizlik konusunda ilk tercihlerden biri. Herkesin favorisi olan Dasty artık Karaman’da. Artık temizlik daha kolay her alanda kullanılabilen ürünümüz çok etkili deneyin farkı sizde göreceksiniz.” iletisinde bulundu.
DASTY HAKKINDA?
Dasty İtalya markası ile ev temizliği için deterjan üretiminde 1990'da uzman kardeşler Arızzi tarafından kurulan bir aile şirketidir. 
Yenilik, teknoloji, uzmanlık ve organizasyon şirketin hızlı gelişim ve başarı temelinde yer almaktadır. 15 yılı aşkın Dasty İtalya'da gelişmekte olan formüllerle ve yenilikçi ambalaj üzerinde dikkatleri çekiyor, araştırılmış tasarlanmış ve ulusal ve uluslararası bir marka olan Dasty temizlik ürünleri için geliştirdi. Örgütsel ruhu, esneklik ve içten yapılan araştırma desteği ile standartlar uygundur ve ekonomik anlamda piyasa tarafından dayatılan ürünlerden çok daha üstündür. 
Dastyİtalya gerçekten üretim sürecinin tüm aşamalarında tüm standartlara uygundur ve 23.000 m2 üretim tesisinde son derece modern teknolojilerden yararlanır.
Satış Temsilci Mahmut Açıkgöz'e ulaşmak için 0538 688 80 70 ve 0546 802 80 55 numaralı telefonları arayabilirsiniz.
Necati ERMİŞ