Karaman Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı bütçe görüşmeleri tamamlandı. 2017 yılında öngörülen bütçe belediye meclisi tarafından karara bağlandı. Bu karara göre belediyenin yatırım ve hizmetler için öngörülen bütçesi 190 Milyon TL olarak belirlendi.
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan bütçe görüşmeleri sonunda yapmış olduğu açıklamada; “ Karaman Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha yaşanabilir bir kentte yaşamaları, şehrimizin daha modern hale gelmesi için yatırım ve hizmetlerimize devam ediyoruz. Bütçemizi en verimli şekilde kullanarak, daha fazla yatırım ve hizmet üretiyoruz. 2017 yılı bütçemiz 190 Milyon TL olarak belediye meclisimizce karara bağlanmıştır. Bütçe çalışmalarına katılan komisyon ve meclis üyelerine, belediye çalışanlarına teşekkür ediyor bütçenin Karamanımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Bütçede En Büyük Pay Yatırımlara Ayrıldı
Yatırımcı birimler olan Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü 2017 yılı bütçesinden büyük paya sahip birimler oldu. Bu da gösteriyor ki 2017 yılı da yatırım ve hizmetlerle dolu bir yıl olacak.