Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, yeni hizmet binasının açılışı için artık gün saydıklarını söyledi.

Karaman’a 150 yıl hizmet verecek bir oda binası yaptıklarını söyleyen Muğlu, “Artık yeni hizmet binamızın açılışı için gün saymaya başladık. Binamızın yaklaşık yüzde 90’ı tamamlanmış durumdadır. Selçuklu mimarisinde yapılan bu hizmet binasının Türkiye’de bir örneği bulanmamaktadır. Binanın iç dekorasyon işleri hızla devam etmektedir. Bir aksilik olmazsa bu yıl hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.

Yeni hizmet binasının özellikleriyle de ilgili bilgi veren Muğlu, "Bina 6 kattan oluşuyor. Bu binada çiftçilerimizin 12 ay boyunca açık bir lokali olacak, tarım danışmanları ve proje uzmanları bu binada hizmet verecek, çiftçiler için binanın en üst katında çok lüks bir misafir hande olacak. Binada ayrıca büyük bir konferans salonu, meclis toplantı salonu ile zirai ilaç satış yeri, toprak analizleri için laboratuvar, oda ve meclis başkanın makam odaları da yer alacak” diye konuştu.

Muğlu, açıklamasının sonunda yeni hizmet binasının yapılması için kendisine destek olan oda yönetim kurulu ile meclis üyeleri ve her kese teşekkür etti.