Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organizasyonu yapılan ve Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından takip edilen Aday Öğretmenlerin Oryantasyon Eğitim Programı kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarının tanıtılması amacıyla düzenlenen gezi programında, Aday Öğretmenler Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ nü ziyaret etti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen tanıtım programına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz, Mustafa Akgündüz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve çok sayıda aday öğretmen katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nun açılış konuşmalarıyla başlayan programda, Şube Müdürleri Mustafa Akgündüz ve Mustafa Karadeniz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün işleyişi ve tesisler hakkında bilgiler verdi. Toplantı salonunda yapılan bilgilendirmelerin ardından Şube Müdürü Mustafa Akgündüz eşliğinde öğretmen adayları İl Müdürlüğüne ait spor tesislerini gezme fırsatı buldu.
Aday öğretmenlerin Spor İl Müdürlüğü hakkında bilgi almak ve burayı tanımak amaçlı tüm bölümleri gezdiklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Yaklaşık 130 aday öğretmenimize İl Müdürlüğümüz hakkında detaylı bilgi vermeye çalıştık. Öncelikle toplantı salonumuzda Şube Müdürlerimizin sunumları ile bilgilendirilen öğretmenlerimiz daha sonra tesislerimizi birebir gezerek ve görerek İl Müdürlüğümüz hakkında bilgi aldılar. Keyifli geçen tanıtımlarımızda aday öğretmenlerimize özellikle Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığımız arasındaki güçlü bağı aktarmaya çalıştık. Öğretmen arkadaşlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.