Konya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyfettin Baydar, Konya Çumra Belediye Başkanı  Dr. Mehmet Oğuz, Karaman Merkez Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, Ziraat Odası Meclis Başkanı Mustafa Kansız ile Meclis Üyeleri ve Çumra İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Töke’den oluşan heyet İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürümüz Ahmet Haşim Keskin’i makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler ve hayırlı olsun temennisinde bulundular. Ziyarette Karaman’ın tarımsal olarak önemli bir yere sahip olduğuna değinilerek, bölgenin tarımsal  potansiyeli, uygulanan ve uygulanabilecek projeler üzerinde duruldu. İl Müdürü Keskin ise Karaman’ın hayvancılıktan tarıma dayalı sanayiye, meyvecilikten sebzeciliğe büyük bir tarımsal potansiyele sahip olduğunu, Karaman’ın tarım alanında bölgenin merkezi olma yolunda önemli atılımlar yaptığını ve İl Müdürlüğü olarak bu konuda her türlü destek ve çabayı gösterdiklerini belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Ayrıca Karaman İli Merkez İlçe Elma Üreticileri Birlik Başkanı Ahmet Yıldız, Karaman Yeni Şafak Gazetesi Temsilcisi Ahmet Aydın ve Karamanlı Ozan Sadettin Bulut İl Müdürü Ahmet Haşim Keskin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar dilediler. Ermenek eski Belediye Başkanı Necati Akpınar ve Ermenek’te bulunan sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan heyet de İl Müdürü Kaskin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar dilediler.  Karaman TÜMSİAD(Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Rıfat Karaulu da İl Müdürü Keskin’i ziyaret ederek hayırlı olması dileklerinde bulundular. 
Karaman İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Haşim Keskin ise ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek tarımsal potansiyeli son derece yüksek olan Karaman tarımının çeşitli projelerle desteklenerek üreticilerimizin gelirlerinin ve refah seviyesinin yükseltilmesinin gerekliliğine değinerek bunun ülkemizin kalkınmasında önemli katkılar sağlanacağını belirtmiştir.