Aktif Eğitimciler Sendikası Karaman İl Temsilciliği Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi   Rektörü Prof Dr. Sabri Gökmen'i ziyaret etti.

Ziyarete dair bilgi veren Aktif Eğitimciler Sendikası  il temsilcisi Cumhur Akıl ;''Rektör Beye yeni kurulan sendikamızın ilkeleri ve çalışma prensipleri  hakkında bilgiler verdik, ayrıca da rektörümüzü sendikamızın 5 Şubat 2013 tarihinde  Ankara da düzenleyeceği ‘EĞİTİMDE MESLEKİ İTİBAR SEMPOZYUMU’’na davet ettik.

Aktif Eğitim Sen olarak diğer sendikaları bir rakip değil bir refik olarak görüyoruz. Çözüm üretmediğimiz  hiçbir konuda konuşmayacağız, Eğitim öğretim le ilgili sorunlara kendi bakış açımızla çözümler üreteceğiz, Bütün eğitim paydaşlarının  yaptıkları güzel işlerde  yanlarında olacak, yanlış yapılan iş ve eylemlerde de  çözüm önerisi getirerek bu yanlışları  dile getirmek istiyoruz dedi.

Sayın Rektörümüze Kendilerine Sendika olarak kısaca nasıl çalışacağımıza dair bilgi verdik ve uygun program ve projeler yaparak iş birliği içinde eğitim ve eğitimcilere dair çalışmalar yapmak istediğimizi ilettik, bu amaçla Aktif Eğitimciler Sendikası  ile Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi    arasında uygulanabilecek 11 proje başlığı konusunda kendilerine kısaca bilgi verdik.Bu konuda yardımcı olmalarını rica ettik, Rektör Bey de, olumlu  olan her çalışmada iş birliği ve desteğe hazır olduklarını belirterek sendikamızın hayırlı olmasını ve eğitim ve eğitimcilere yararlı  çalışmalar yapılması dileğinde bulundu.

Rektör Bey'e, bu yoğun iş ortamında zaman ayırdıkları için teşekkür etmiştik o esnada  Sayın Rektörümüz olaya çok güzel bir yaklaşım göstererek” asla yoğunluk diyemem, sanki hoşnutsuzluk varmış gibi algılanır,iş bereketi diyelim” diyerek çalışma hayatına bakış açısını kendilerine has bir ifadeyle ortaya koymuş oldular.
Karşılıklı iyi niyet dilekleri ile görüşme sona erdi,''dedi