Törene Vali Süleyman Tapsız, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Garnizon Komutanı İlhan Şen, Karamanoğlu Mehmet Bey  Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen, İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, siyasi partiler, kamu kurum müdürleri, Şehit yakınları ve gaziler, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve öğrenciler katıldı.
Törende Atatürk Anıtı önüne Valilik ve Belediye Başkanlığının çelenklerinin sunuldu. Saat 09.05'te çalan iki dakikalık sirenin ardından İstiklal Marşı söylendi. İstiklal Marşı sonrası Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen anma töreni sona erdi.
Özel Babaoğlu Koleji Öğrencileri Atatürk'ü Anma Programı Düzenledi
10 Kasım Atatürk'ü anma törenleri çerçevesinde, Özel Babaoğlu Koleji, Piri Reis Kültür Merkezi'nde bir program tertip etti. 
Düzenlenen programa, Vali Süleyman Tapsız, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Garnizon Komutanı İlhan Şen, Karamanoğlu Mehmet Bey  Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen, İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, siyasi partiler, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Program, saygı duruşu, İstiklal Marşımızın söylenmesi ve okul müdürü Şenol Erkan açış konuşması ile başladı. Özel Babaoğlu Koleji öğrencilerinin sergiledikleri oratoryo gösterisi ile devam etti. Programda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78. yıldönümünde, öğrenciler tarafından seslendirilen birbirinden güzel şiir ve şarkılarla anıldı.