Aytemiz Petrol’ün devam ettirdiği illerdeki istasyonlarda çalışan personellere yönelik başlattığı eğitim çalışmaları Karaman’da da başladı. 

Aytemiz Eğitim Tırı'nın yollara çıkmasının amacı; "Akaryakıt ve LPG istasyonlarındaki hizmet kalitesini arttırmak amacıyla tasarlanan Aytemiz Eğitim Tırı, Türkiye turuna başladı. Yaklaşık 1 yıl sürecek olan eğitim turunda her istasyonda, istasyon personeline Aytemiz'in 50 yıllık tarihiyle ilgili kısa bir bilgi veriliyor. Daha sonra konusunda uzman eğitmenler tarafından müşteri memnuniyeti ve seç-g konularında personele uygulamalı eğitimlere verilerek personelden geri dönüşler alınıyor. Aytemiz Eğitim aracının Türkiye turunu tamamlamasının ardından ortaya çıkan sonuçlar değerlendirilip ikinci eğitim çalışmasının planlaması yapılacaktır. Bu sayede Aytemiz'in personel eğitimi süreklilik arzedecektir." olarak açıklandı.

Karaman Aytemiz Petrol yetkilisi İsa Kurşunlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada;’’ Aytemiz’in eğitim tırının bir ayağı da Karaman oldu. Hizmet vermedeki kalitenin daha da artırılması, personelimizin daha bilinçli olması adına bu tür eğitim faaliyetlerini önemsiyor ve destekliyoruz. Çalışanlarımız adına güzel bir eğitim çalışması olduğuna inanıyorum. Personelimiz de çok memnun kaldı,’’dedi.