AK Parti Karaman Merkez İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çalışkan, başarının bir ekip işi olduğunu söyledi. Konuşmasına devam eden başkan Çalışkan şunları kaydetti. 
“Seçim sürecinde Merkez İlçe teşkilatımızın gayretli çalışmaları, başarımızın en önemli etkenlerinden birisidir. Sistemli ve koordineli bir şekilde yürütülen her çalışma mutlaka başarıya ulaşıyor. Belediyecilik hizmetlerinde de önümüzdeki 5 yıl boyunca toplumumuzu oluşturan bütün mekanizmalarla koordineli ve sistemli çalışmak sureti ile Karamanımızın büyümesi ve gelişmesi için çalışacağız. Bu başarıyı sağlamak için, herkesin taşın altına elini koyması lazım. Herhangi bir görüş ve ideoloji farklılığı gözetmeksizin, Karaman’ın tamamını kucaklayan bir yönetim tarzı ile bu güzide şehri hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız. Bir kez daha ziyaretinizden ve güzel temennilerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim.”