Karaman Belediyesi ulaşım yatırımları başta olmak üzere birçok alanda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, devam eden çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan Çalışkan, Başkan Yardımcıları Hacı Osman Ünüvar, Duran Kabaağaç ve Abdullah Bağırgan ile birlikte devam eden Alparslan Türkeş Bulvarı, Doğukışla Köprüsü ve Piri Reis Vadisi çalışmalarını yerinde inceledi.
            Çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Karaman Belediyesi olarak şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda özellikle ulaşıma kalite getirecek yatırımlara ağırlık vermiş bulunmaktayız. Bu bağlamda en önemli güzergâhları temelden ele almak sureti ile yeniden düzenliyoruz. Alparslan Türkeş Bulvarı’nda ilk etap çalışmaları tamamlanmak üzere.
            Diğer yandan kavşak düzenlemelerimiz ve bu düzenlemeler kapsamında inşa ettiğimiz köprüler sayesinde özellikle şehir merkezinden devlet hastanesi, 2. ve 3. TOKİ’ler bölgesine ulaşım süresi önemli ölçüde kısalacak. Kavşaklar daha güvenli hale gelecek” dedi.
            Piri Reis Vadisi Projesi ile ilgili de konuşan Başkan Çalışkan; “Proje tamamlandığında Doğukışla bölgesi şehrin en cazibeli bölgelerinden birisi haline gelecek” dedi.