Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, başkan yardımcıları Abdullah Bağırgan ve Duran Kabaağaç ile birlikte belediye tarafından yürütülen çalışmaları inceledi. İlk olarak yapımı tamamlanan Güneş Enerji Santralini inceleyen Başkan Çalışkan, tesis hakkında yetkililerden bilgi aldı. Geçtiğimiz ay yapımı tamamlanan Güneş Enerji Santrali’nin elektrik üretimine başladığını söyleyen Başkan Çalışkan, “ Tesisin, belediyenin ihtiyacı olan elektrik enerjisi noktasında büyük tasarruf sağlayacak” dedi.
Sonrasında seyir teraslarında devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Ertuğrul Çalışkan, çalışmalarda gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı. “Karaman’a nefes aldıracak, vatandaşların keyifli ve huzurlu vakit geçirebileceği modern bir yeşil alan projesini daha hayata geçiriyoruz” diyen Başkan Çalışkan 2017 yılı yaz aylarında seyir teraslarının hizmet vereceğini ifade etti.
Siyahser-Beyazkent mahallelerini birbirine bağlayan yaya üst geçidinde de incelemelerde bulunan Başkan Çalışkan, “ Siyahser üst geçidinde artık sona geldik. Bu üst geçit sayesinde her iki mahalle arasındaki yaya ulaşımı daha güvenli hale gelecek. Bu ay içerisinde Siyahser üst geçidi vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak. Bu çalışmalar ile şehrin önemli bir girişi daha modern bir hale geliyor.