Karaman'da düzenlenen nikah töreninde Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, kendi oğlunun nikahını kıydı.


Kale Ongun Tesisleri'nde gerçekleştirilen törene Vali Murat Koca ve eşleri Vildan Koca, Karaman Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Cumhuriyet Başsavcısı M.Kemal Çokdinç, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve eşleri Zeynep Sönmez, Ak Parti İl Başkanı Kerim Dereli, İlçe Başkanı Celalettin Güngörer, iş adamları Ömer Nazım Boynukalın, Emin Duru, Erol Şimşek, Konya Şeker basın müdürü Ersal Özkan, sanayiciler, Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, Meclis Başkanı Mehmet Bayram, Memursen İl Temsilcisi Yunus Özdemir, birçok daire amiri, oda başkanları, siyasetçiler, ilçe ve belde belediye başkanları, Karaman Belediyesi çalışanları, Konya'dan gelen misafirler ve bir çok davetli Esra Korkmaz ile Çağatay Arif Uğurlu'nun düğün töreninde bir araya geldi.

Başkan Uğurlu, yaptığı konuşmada, bugünün hayatında yaşadığı en mutlu günlerden biri olduğunu söyledi.

Nikah törenlerinde her zaman heyecanlandığını, fakat bugünkü heyecanının bir kat daha fazla olduğunu ifade eden Uğurlu, şunları kaydetti:

"Oğlumu evlendiriyorum. Bir tesadüf ki onların nikahlarını kıymak bana nasip oldu. Ben onlara uzun uzun nasihatlar etmek istemiyorum. Çünkü hem damadı hem gelini yakınen tanıyorum. Evlilik uzun ve zor bir yolculuk. İnşallah ömürlerinin sonuna kadar evli kalırlar. Başbakanımız yeni evlenen çiftlere hep 3 çocuk yapmalarını söylüyor. Benim evli 2 oğlum daha var. Birinin 2, diğerinin 3 çocuğu var. Bu oğlumun da 4 çocuk yapmasını diliyorum."

Başkan Uğurlu, konuşmasının ardından, genç çiftin nikahlarını kıydı. Nikah sonrası verilen ikramın ardından merasim sonlandırıldı.