Vali Meral’in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Adli Yargı ilk Derece Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Nuri Özbey, İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen ve adliye personelinin katıldığı veda yemeğinde bir konuşma yapan Vali Meral, Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanması nedeniyle Başsavcı Alan’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Meral, Karaman’da başarılı hizmetlere imza atan Karaman halkının gönlünde ayrı bir yer edinen Başsavcı Alan’ın yeni görev yerinde de aynı başarılı çizgisinin devam edeceğine olan inancını belirtti.

Vali Meral’in kendisi hakkındaki düşüncelerinden dolayı teşekkür eden Başsavcı Alan ise Karaman’da görev yaptığı süre içerisinde kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra Karaman halkıyla da çok güzel ve sıcak ilişkiler kurduklarını belirterek, Karaman’dan güzel duygularla ayrıldığını söyledi.

Başsavcı Alan ve çeşitli illere tayinleri çıkan adliye personeli için düzenlenen veda yemeği, Vali Meral’in ilimizde yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve hizmetlerden dolayı Başsavcı Alan’a günün anısına plaket ve tablo hediye etmesiyle sona erdi.

Veda ziyaretlerine başlayan ve önümüzdeki günlerde Giresun Başsavcılığı görevine başlayacak olan Başsavcı Abdurrahim Alan, 2014 yılından bu yana ilimizde görev yapıyordu.