Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı gençlik merkezi tarafından çocukların zihinsel, kültürel, sosyal ve daha birçok açıdan gelişmesine katkıda bulunmak ve onları bir nebze olsun mutlu edebilmek amacıyla bu yıl ikincisini düzenlendiği oyuncak toplama kampanyası sona erdi.

“Mutluluğa Bir Oyuncak da Sen Ver” sloganı ile başlatılan kampanya boyunca bağışlanan oyuncaklar gençlik merkezinde toplandıktan sonra, öğrencilere hediye edilmek üzere paketlendi. Paketlenen oyuncaklar Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, gençlik liderleri ve gönüllü gençler tarafından merkez Bayır köyünde eğitim gören öğrencilere hediye edildi. Öğrenciler aldıkları hediye oyuncaklarla mutlu olurken, gönüllü gençler ile de hoşça vakit geçirdi. Hediye edilen oyuncakların öğrencileri çok mutlu ettiğini belirten Bayır İlkokulu Müdürü Bekir Baynal, kampanyaya destek veren duyarlı Karaman halkına teşekkür ettiğini belirtti.

Oyuncak toplama kampanyasını geleneksel hale getirmek istediklerini belirten Gezen ise, “İmkânlarımız doğrultusunda ihtiyacı olan öğrencilere ulaşmaya çalışıyoruz. Geçen yıl merkeze bağlı Gülkaya köyünde başlattığımız kampanyamızda yaklaşık 350 oyuncak toplamış ve Gülkayalı öğrencilere teslim etmiştik. Bu yılda yine merkezimize uzak olan Bayır köyünde eğitim gören öğrencilerimiz için oyuncaklarımızı toplayarak sahiplerine ulaştırdık. Kampanyaya destek veren, oyuncak bağışlayan herkese ve oyuncakların köyde dağıtılmasında yardımcı olan gönüllü gençlerimize teşekkür ediyorum.”