Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bu yıl kurulan Gençlik ve Spor Kulübü Oturarak Voleybol Takımı 18 kişiden oluşan özel sporcularla antrenör Aziz Hopyar eşliğine çalışmalarına antrenmanlara devam ediyor. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından bu yıl kurulan Türkiye Oturarak Voleybol Ligi'ne katılarak adından söz ettiren Karaman ekibi bu yıl daha sıkı bir antrenman programıyla gelecek sezon çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
 Bu yıl her zamanki antrenman programından farklı olarak alçakça yapılan darbe girişimi sonrası geceleri meydanlara, daha sonra antrenmanlara geldiklerini dile getiren Hopyar, şunları kaydetti:
"Bedensel engelli paravolley (oturarak voleybol) takımımızla birlikte Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda geceleri demokrasi nöbeti tutup, sabahları da belirlediğimiz saatlerde antrenmanlarımıza devam ediyoruz. İnşallah bu yıl ilk defa kurduğumuz oturarak voleybol takımımızla da Karaman’da bedensel engelli kardeşlerimizin sesi olacağız” diye konuştu.

YÜREKLERİ ENGELLENEMİYOR
Bedensel engelli sporculardan oluşan voleybol takımının, yüreklerinin sağlam olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” 15 Temmuz FETÖ’nün başarısız darbe girişiminden sonra, başlayan demokrasi nöbetimizde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli olarak meydanları boş bırakmadık. İlk günden bu yana biz burada nöbet tutmaya devam ediyoruz. Başkomutanımız ne zaman tamam derse o zaman tamam diyeceğiz. Oturarak voleybol takımı sporcularımız Karaman’ın engelsiz kahramanlarıdır.”